Laura Renwick kon rekenen op Mhs High Hopes (v. Quidam Junior) om de winnende tijd van 38,19 seconden neer te zetten. Hiermee bleef ze de Belgische driekleur voor. Constant Van Paesschen en Verdi Treize (v. Diamant de Semilly) eindigden in 69,49 seconden op de tweede plaats. De top drie werd aangevuld door de Ierland met Alexander Butler en Pico (v. Chekhov PZK) die in 71,24 seconden derde finishte. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Jerome Hurel (Unique St Loise) en Dermott Lennon (All Pleasure Hero II Z). 

Tot slot was er nog een Belgische klassering in deze proef voor Manuel Thiry (Cap Libellule). 

Aline Sercu heer en meester in CSI1* rubrieken 

In de CSI1* 1.20m én 1.25m rubriek verzekerde Aline Sercu maar liefst tweemaal een overwinning! 

In het zadel van La Belle Van Sombeke (v. Houston) snelde Aline Sercu naar de eerste plaats in de 1* 1.20m proef. Ze werd opgevolgd door Louis Petit Bernard en Venirolf Du Raboin (v. Gunter D'L'Herbage) die tweede finishte. Jade Leriche kon rekenen op Diva De Ravelstsimeon (v. Kannan Gfe) om de top drie aan te vullen.

Andere Belgische klasseringen waren er hier voor Jules Derumier (Gaillard D'Hoogpoort), Amandine Leemans (Cedorea Van 'T Veulaershof) en Victoria Godimus (A Lucky 1 vh Reukenis Z). 

Vervolgens was ook Aline Sercu de winnares in de 1* 1.25m proef. Dat kon ze verwezenlijken met Darranty By MDL (v. Warrant). Louis Petit Bernard en Cassiopee D'Epic (v. Clinton) volgden net zoals in de 1.20m Sercu op met een tweede plek. Emeline Jacques en Divine Idylle Gtw De Tonmont (v. Understone Van De Kapel) vervolledigden de top drie. 

Vervolgens waren er ook hier nog een heleboel Belgische klasseringen voor onder andere Victoria Godimus (Dorothy Mystic Rose), Sebastien Berlemont (Hummer Du Seigneur), Victoria Vilain (Iraly De'Argenteuil) en Eileen Mc Entee (Fine Kiss Du Tintia). 

Klik hier voor de resultaten.