Elisa van Regenmortel en Troubadour Optimus (v. Goliath va de Groenweg) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden weliswaar een erg snelle tijd achter hun naam (38,25 seconden) maar een springfout verwees hen alsnog naar de tweede plaats. Florian Van Bylen en Jerry vervolledigden de top drie. 

Voor Clementine Lux (Eoghan de Seguret) en Margot Debussche (Murphy's Law) was er een vierde en een vijfde plek.

In het 1m10 reed Marie Delen naar de overwinning. In het zadel van Nobel van de Goorhoeve (v. Principal Dream vd Delthoeve) sprong ze een foutloze tweede fase in 29,70 seconden. Lara Ronse volgde met Baloune Fox (v. Dexter Leam Pondi) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 29,72 seconden. Linedys Rossoux en Blanco vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,08 seconden. 

Voor Fien Massage (Krusader van Orchid's) en Elise Van Regenmortel (Orchi's Mila) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats. 

In het 1m00 kroonde Kirsten Franken zich tot winnares. In het zadel van Ulrike de l'Escaut (v. Kadans van de Groenheuvel) kon ze een foutloze ronde achter haar naam noteren in 25,58 seconden. Diana Lefebvre en Gazelle du Ruisseau (v. Opplala St Hymer) volgden op de tweede plaats; Zij noteerden eveneens een nulronde achter hun naam en stopten de chrono na 27,55 seconden. Marie-Sophie de Bruyne en Belle Miss vervoleldigden de top drie. Zij konden de nul behouden en klokten af in 27,99 seconden.

Louise De Clerck (Milo DJ) en Dylana De Wannemaeker (Mieske) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

In het 90 cm bestond de top drie uit Marie-Sophie De Bruyne (Belle Miss), Ophélie Deronne (Ramiro) en Alyssa Staes (Roos). In het 80 cm waren Lio de Raedemaeker (Precious Diamond D), Maithé de Borrekens (Picobelle van de Barthoeve) en Liesa Smits (Danouska) de laureaten. 

Klik hier voor de resultaten