De Franse springruiter, Julien Anquetin snelde naar de winst met zijn 11-jarige Cesus de Fougnard (Tlaloc M). Het paar bleef nipt voor op Edward Levy die met Catchar Mail (Diamant de Semilly) voor bleef op Nklaus Rutschi en Amar des Brimbelles Z (Amadeus Z*Brimbelles).

Net buiten de top drie volgde Rene Lopez Lizarazo met de dochter van London, Londina voor Cindy van der Straten  en de 13-jarige Carinue-zoon, Cartaro 2. Enkel deze vijf combinaties noteerden een dubbel foutloze omloop. 

Voormalig Belgisch kampioen, Jos Verlooy volgde op plaats acht met Fts Killossery Konfusion (Siec Livello). Landgenote, Emilie Conter vervolledigde de top tien in het zadel van de BWP-merrie, Portobella van de Fruitkorf (Bamako de Muze).

Elisa Strubbe laat zich opvallen

In de afsluitende 1.30m rubriek noteerde de West-Vlaamse amazone, Elisa Strubbe het beste Belgische resultaat. De amazone sprong met Kalliope (Emerald Van 't Ruytershof) naar de zevende plek. Proefwinst kwam op naam van  Gregory Cottard en Dragibus des Champs (Ogrion des Champs*HN).

Eerder was Strubbe ook al de Belgische sterkhouder in de 1.40m ochtendrubriek. Samen met Stal Lambrecht en Lieven DEvos' Aiace l'Eroe (Toulon) sprong de West-Vlaamse naar de achtste plek. In deze rubriek won Roger-Yves Bost met zijn SF-merrie, Urane (Miami de Semilly).

Uitslagen

F. © Hubside Jumping