Stephanie Goemaere en Topaas d'Edouard Joly eindigden op de tweede plaats. Ook zij konden het hout onaangeroerd laten en finishten in 30,80 seconden. Niki Geenens en Helios vd Spelonckhoeve volgden op drie.

Geenens eindigde ook op de vierde plaats. Dit keer rekende ze op Mc Gyver van't Ruytershof om in 31,60 seconden naar de finish te rijden. Rosanna Janssen vervolledigde de top vijf in het zadel van Janeiro VHL.

1m15

In het 1m15 kon Geenens wel winnen. Met Gazelle vd Vaelenberg onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 25,01 seconden. Hiermee bleef ze de winnaar van gisteren, Rik Nauta, voor die met Titan D Hoyo op de tweede plaats eindigden. Zij sprongen een foutloze omloop in 25,03 seconden. Daan Adams en DHL Ginette vervolledigden het podium.

Marie De Sloover (Chips vd Zandloper) en Daan Adams (DHL Come One) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

95 cm pony's

De hoofdrubriek voor pony's werd gewonnen door Robin Vermeir. Zij reed Grietje vd Mispelaere foutloos rond in 29,75 seconden. Yari Van Den Branden (Spirit) en Marthe-Louize Dieu (Donita van den Ham) vervolledigden het podium.