Het paar bleef als enige foutloos onder de 36 seconden. Ivan Dalton volgde met de sBs'er, Keep Cool (Emerald x U Chin Van Schuttershof, fokker: Eric Polfliet). Vitaminalia-ruiter, Koen Vereecke volgde met de Moito van het Hellehof-nazaat, Quickly vd Kruishoeve (mv. Fantomas de Muze).

Net buiten het podium sprong Gilles Van Hamme met Hocus Pocus 111 Z (Hermantico x Heartbreaker) foutloos naar de vierde plaats voor Charline Vandergeeten met Eternity van de Berghoeve Z (Cryozootech Z x For Pleasure).

Alexander Kumps wint bij zesjarigen

Bij de zesjarigen won Alexander Kumps met de Zangersheide-gefokte, Corvette 2G Z. Het paar bleef ruim één seconde voor op Antonio Marina Soto met de Global Express-nazaat, Kingston Express. Op de derde trede van het podium volgde Tom Dhaeyere met Pyta Van de Oude Heihoef (Diamant de Semilly x Casantos, fokker: De Oude Heihoef).

Het paar bleef Sophie Schindlbeck met de KWPN'er, Kaiser DMH (Cardento x Concerto II) voor. De top vijf in deze rubriek werd afgewerkt door Jelmer Hoekstra met onder het zadel K-One PGO.

Uitslag