Sanne Ter Haar en International Gjb (v. Ulove des Charmes) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 67,67 seconden. Charline Vandergeeten zorgde met haar nieuwe aanwinst U De Quito de Baussy Z (v. Ulove des Charmes) voor de beste Belgische prestatie. Het duo sprong een foutloze ronde in 70,05 seconden.  

Niccolo Bardelli (Vixy Du Chenois) en Andrea Calabro (Moonlight du Cozar) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

Ook bij de 5-jarigen verdedigde ze de Belgische eer. Er werd met een Clear Round systeem gewerkt en de amazone sprong een foutloze ronde in het zadel van Quinct van de Romstee (v. Kiekeboe).

Klik hier voor een overzicht

CSI2* 1m40

In het 1m40 reed Jane Richard Philips naar de overwinning. Zij was de snelste in deze rubriek die in twee fases gereden werd. In het zadel van Jalanta liet ze het hout onaangeroerd en finishte ze in 29,94 seconden. Ignace Philips de Vuyst was de beste Belg op de tweede plaats. Hij rekende op Modest vd Vroente (v. Jokinal de Bornival) om in 29,97 seconden een foutloze ronde te springen. Barbara Suter en Aurora (v. Toulon) maakten de top drie compleet. 

Voor Andrea Calabro (Gangster Paradise) en Charline Vandergeeten (Natoe van't Heuvelhof) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten