De CSI2* proef voor 6-jarigen werd gereden tegen de klok met barrage over een hoogte van 1.25/1.30m. Tien combinaties bleven dubbel foutloos, maar de Franse Alexa Ferrer nam uiteindelijk het goud mee naar huis. Haar Happy Girl klaarde de klus in 31,18 seconden en was daarmee iets meer dan een halve seconde sneller dan Georgia Tame en Keyton, die tweede eindigden. Bronislav Chudyba vervolledigt met Diatina Blue PS en een tijd van 31,95 seconden het podium. 

Schoonbroodt was met San Salvador terug te vinden op plaats acht, maar ook Charlotte Roegiers kon zich met Lua Do Delmonte klasseren op plaats negen. 

De 5-jarige paarden moesten een parcours van 1.10/1.15m afwerken tegen de klok. Ook in deze proef was Celine Schoonbroodt de beste Belg met Cathy Rouge PS op plaats zes. De winst was voor de Tsjechische Natalie Kovarova met Call Me Jabri. Hun tijd was 71,58 seconden bleek onklopbaar. De rest van het podium kleurde volledig Slovaaks met Bronislav Chudyba op twee én drie met Tinka's Future en Pucara Tilcara. 

Klik hier voor de resultaten.