Bij de vijf- en zesjarige paarden besliste een barrage wie er de eindwinnaar van de Youngster Tour zou worden. 20 combinaties kregen een startplaats in de barrage toegewezen, waaronder ook Cedric Vanleerberghe. Op de zesjarige Roxette van de Achterhoek (v. Chaiton F Z) was hij de beste Belg en werd tweede. De overwinning was voor de Braziliaan Bernardo Mathias die de zesjarige Daydream Z (v. Dominator 2000 Z) naar de overwinning bracht. Graham Grant (IRL) en Miss Jet Set DB (v. Hunters Scendro) werden derde.

Roy Van Beek reed met Maximo Gorado (v. Grandorado TN) naar de zesde plaats. Katrien Nijs kon rekenen op Riski Business van het Bremenhof (v. Emerald) om tiende te worden, voor Sophie Geurts-Dalton en Royal Red van het Lindehof (v. Tangelo van de Zuuthoeve) op elf.

Volledige uitslag

Thierry Goffinet dwingt podiumplaats af in 1* competitie

In de 1* competitie over 1.20m werd Thierry Goffinet tweede met Enjoy Color Sunheup (v. Utah van Erpekom). Met nog geen seconde verschil moest hij de Nederlander Piet Raijmakers Jr op Van Schijndel's Hanibal (v. Van Schijndel's Rascin) voorlaten. Yenthe Schrijvers reed Horfee DH Z (v. Heavy Metal) naar de zesde plaats. Acht deelden Christophe Boden met Nasall D'Argila Z (v. Nabab de Reve) en Helena Goossens met Ola Kala de Regor (v. Darco). 

Over 1.10m zorgde Margo Moeraert voor het Belgisch kleur op het podium, zij werd in het zadel van Quinie (v. Tonix) derde. 

Volledige uitslag