De Limburgse amazone en haar dochter van Tal Milstein Stables' Luigi d'Eclipse bleven net geen twee seconden voor op Kyle Cuypers met onder het zadel de vijfjarige Dominator-merrie, Domiena Van 't Buxushof Z. Als kers op de taart plaatste Gustin zich eveneens op de derde trede van het podium.

Samen met haar eigen Little Girl du Plein Vent (Kannan) verwees ze organisator, Laurens Meynaerts naar de vierde plaats.

Meynaerts volgde net buiten het podium met Han On W (Goldfever) voor Ester Kerkhofs en Rocky (Vigo d'Arsouilles).

In de aansluitende 1.35m CSI2* rubriek sprong Michael G Duffy naar de winst met de achtjarige Dinken-zoon, Dalido 8. Duffy en de hengst werden opgevolgd door Jody van Gerwen met Chester 365 (Cellestial). Jason Foley vervolledigde de top drie met Kim Emmen haar voormalige Lady Angeles (Los Angeles).

In de 1.20m CSI1* hield Laurens Meynaerts de Belgische eer hoog. Meynaerts sprong met Check Me Z (Catoki's Cornet) naar de vierde plaats. Landgenoot Giel Vangeebergen volgde op plaats vijf met zijn BWP-ruin, Melo-Cake van de Koekoek (Deauville Van T&L). Proefwinst kwam op naam van Gregory Cottard met de 10-jarige Dragibus des Champs (Ogrion des Champs*HN).

Alle uitslagen