In het 1m00 was de overwinning voor Laurent Nuyens. Hij reed Las Vegas Dwerse Hagen als snelste doorheen de tweede fase. Het duo maakte geen springfout en klokte af in 35,64 seconden. Mario Caluwé en Carintos Hof van Breivelde Z (v. Chacoon Blue) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 36,31 seconden. Stephanie Storms vervolledigde de top drie. In het zadel van Arid van het Schaarbroek (v. Canadian River) liet ze alle balken in de lepels en klokte ze af in 37,20 seconden. 

Wesley Carmans (Starlight) en Ephsieny van Roy (Chica vh Langveld Z) werden vierde en vijfde. 

In het 90 cm reed Nathalie Lenaerts naar de overwinning. In het zadel van Damoiselle (v. Contact vd Heffinck) liet ze alle balken in de lepels en stopte ze de chrono na 31,09 seconden. De Nederlandse Kaily van Kaathoven nam de tweede plaats voor haar rekening. Met de Vleut dochter Esprit sprong ze een foutloze ronde in 31,91 seconden. Kirsten Houben en Gi-Nice (v. Uno de Laubry) vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 32,05 seconden. 

Femke Jansen (Cielo van de Hoge Dijken) en Tifany de Caluwe (Delilah 4FS Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

In het 80 cm bestond het podium uit Lien Cardeijnaels (The Chap), Femke Hansen (Castelluna) en Rosanne van Mele (Rocky's Ryan SB).

Klik hier voor alle resultaten