In de 1.10m rubriek bleef Jordy Oostvogels nipt voor op Arno Boon. Oostvogels won met Darline Z (Dallas VDL) van Arno Boon en de BWP-merrie, Papillon (Dieux Merci van T&L). Op de derde plaats volgde Anna Overmeire met Quintesse de Winghe (Mylord Carthago). 

Het duo bleef zo Lore Joly met Drumcullens Candy Bar (Sligo Candy Bar) voor. Boon schreef ook de vijfde plek op naam met Qlassic van 't Bosveld (L'Arc de Triomphe).

In het 1m00 reed Birger Vercammen naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Despedarco Tachor Z (v. Darco) een foutloze ronde achter zijn naam noteren en finishte in 30,48 seconden. Katrien Huybrechts volgde met Denver (v. Toulon) op de tweede plaats. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 31,00 seconden. Hiermee bleven ze nipt voor Kato van Riel en Amourette Tilia (v. Sandro Boy Junior) die de derde plaats voor hun rekening namen; Ze stopten de chrono na 31,4 seconden. 

Janne van Rooy (Monterno vd Eegdeken) en Ephsieny Van Roy (Chica van het Langveld Z) werden vierde en vijfde.

In het 90 cm reed Lara Stijns naar de overwinning. Zij rekende op Carla vh Kapelhof Z (v. Comeilfo Plus Z) om in 28,10 seconden foutloos naar de finish te rijden. Nikki Hermans sprong met Chouke naar het zilver. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 28,19 seconden. Juna De Bontridder en Ginger van't Hemeldonk (v. Landor S) vervolledigden de top drie. Zij konden de nul behouden en klokten af in 28,87 seconden. 

Noah De Haes (Now or Never) en Louise Henrix (Rayon de Soleil van het Kiezelhof) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

In het 80 cm bestond de top drie uit Lien Cardeijnaels (The Champ), Silke Mesens (Navaro vt Bosch) en Lara Stijns (Carla vh Kapelhof Z). 

Klik hier voor alle resultaten