Een totaal van vijf strafpunten was het verdict voor Team België. Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z was de enige combinatie die het foutloos deed. Ook Anthony Philippaerts en J'Adore van het Schaeck lieten alle balken in de lepels maar kregen één punt tijd op het palmares. Samen met de vier strafpunten van Bart Jay Junior Vandecasteele en Kadee van het Heikanthof zette België een sterke eindstand neer. Het schrapresultaat kwam van Aurelia Guisson. Zij noteerde met No Limit vh Legitahof Z 8 strafpunten. 

Het goud was voor Team USA. Met twee nulrondes van Caroline Mawhinney (Stella Levista) en Virginia Bonnie (Efodea) wisten zij de schade beperkt te houden. Zowel Ansgar Holtgers Jr en Elina als Zayna Rizvi en Excellent maakten één fout, waarvan één werd geschrapt. Team USA neemt dus het goud mee naar huis.

Het zilver was voor het Spaanse team van Martin Reyes. Met slechts één strafpunt meer dan team USA eindigden zij tweede. De nulronde stond op naam van Irene Alonso Vazquez en Los Potros Z. Carmen Mateos De Urbina en Beliza du Marais kregen één springfout te verwerken, hetzelfde geldt voor Arantza Berasategui Garro en Tescari'Jac. Candela Martinez-Checa Molina en Casalli voegde hier één tijdsfout aan toe. 

Klik hier voor de resultaten.