Vandoorne reed de zesjarige Zangersheide merrie de ganse week zonder fouten rond en was telkens één van de beste Belgen in de jonge paarden-rubrieken. Het duo besluit hun passage op de pistes van Lier met een derde plaats in de finale. Op vier volgde Philip Gysebrechts, hij reed zijn eigen fokproduct Corillo of Greenhill Z, een zesjarige ruin van Corico Z. De top zes bestond uitsluitend uit zesjarige paarden, met de zesde plaats voor Stephanie Janssens en de Zangersheide merrie Diam's de Sologne Z (v. Diamant de Semilly). 

De beste vijfjarige werd uitgebracht door Thomas Kairis. De Zangersheide ruin van Dominator 2000 Z, Diamonds are forever Z, was op geen fout te betrappen en werd zevende. Dimme D'Haese zagen we als laatste Belg in de barrage, hij kwam met Mai Tai NH (v. Scuderia 1918 Casago) op elf. 

De overwinning ging naar de sBs merrie Lowtaxe du Seigneur. Deze zesjarige dochter van Hortaxe du Seigneur liet ook over de ganse lijn mooie resultaten zien en besluit nu met winst onder de Franse Xavier Hazebroucq. Amanda Slagter reed naar twee met de KWPN'er Megannie (v. It's Possible). 

Resultaten