De winst ging hier naar Brent de Schrijver. Hij rekende op Konquistador van Orchid's om in 28,05 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij zijn eerste achtervolger, Guust Boon, ver vooruit. Boon kon met Berlin des Ilières de nul behouden en finishte in 31,98 seconden. Lars Verschueren en Sublime van de Lindehoeve Z vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 37,97 seconden. 

Emile Beke en Ella volgden op de vierde plaats. Renée Goethals en Florentina van het Wilderhof vervolledigden de top vijf.

Ook in het 1m00 reed Brent de Schrijver naar de overwinning. Dit keer reed hij Orchid's Party Dress foutloos naar de finish in 26,35 seconden. Marie-Joëlle Goeminne en Jefke van Tabaknatie volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en stopten de chrono na 27,66 seconden. Emile Beke en Panthero vervolledigden de top drie. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 33,17 seconden. 

Brent de Schrijver (Ti Amo Van Prinseveld) en Renée Goethals (Florentina van het Wilderhof) volgden op plaatsen vier en vijf.

Lars Verschueren was op zijn beurt de beste in het 90 cm. Hij reed Orchid's Manique foutloos naar de finish in 27,64 seconden. Stien Bultinck en Fiji namen de tweede plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 30,10 seconden. Aure de Schrijver en Orchid's Bolero eindigden op drie.

Klik hier voor alle resultaten