Pisarik schreef ook de vierde plaats op naam. De Tsjech werd door van Gelderen opgevolgd terwijl België's, Robin van Thillo de derde plaats op naam schreef in het zadel van de achtjarige BWP-hengst, Q-Jewel's Touch of Quality (Kannan).

Het Belgische paar verwees daarbij Pisarik met Kingston 43 (Kannan) naar de vierde plek. Voor eigen publiek vervolledigde Yoni van Santvoort de top vijf in het zadel van de achtjarige zoon van Mylord Carthago*HN, Guiliguili Nouvolieu. 

Als kers op de taart schreef van Thillo ook de zesde plek op naam. Hij plaatste zich een tweede maal met P-Jewel's Promise (Baltic VDL).

Over zijn eerder parcours vertelt  Boy-Adrian: “Mijn rit ging helemaal volgens plan. Ik wilde een strak rondje rijden met korte wendingen en overal de eerste afstand pakken en dat lukte. Ik heb Electra nog niet lang, we hebben haar in de winter aangeschaft, maar het is een heel competitief paard en in de korte tijd dat we samen zijn, hebben we toch al een paar rubrieken gewonnen. Dat ze hier zou winnen had ik echter niet verwacht, want op dit soort wedstrijden heeft ze nog maar weinig ervaring. Maar hier werken we aan, want ze heeft potentie voor meer en ik zie haar echt als een paard voor de toekomst. Het plan is haar voor langere tijd aan te houden, maar je weet in onze sport nooit hoe het loopt. Electra is wel een echte merrie met veel persoonlijkheid en pit. In de ring is ze in haar element, dat is echt haar favoriete plek. Als ze binnen is, is ze heel lief en gaat ze er helemaal voor.”

Uitslag

F. © Persbericht CHIO Rotterdam