Bij de 7-jarigen werden Bart Clarys en Niels Bruynseels respectievelijk tweede en derde. Clarys kon hiervoor rekenen op Oxygene du Marais DD (Kannan), die foutloos wist te blijven in 35 seconden. Bruynseels was met Scarlina de Tiji Z (Scendro) net iets trager en klopte af op 37,47 seconden. De winst was voor Andrius Petrovas met Kendis. Hun tijd van 34,57 seconden bleek onklopbaar. 

De Ier Richard Howley werd met Mackay vierde, voor Jérôme Guery die met Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve) vijfde eindigde. 

Tenslotte vinden we Kevin Spiessens terug op plaats tien met Estai du Chatellier (Kannan). 

Bij de 6-jarigen was het Richard Howley die met Kaatje AD (Emir R) de proef op zijn naam wist te schrijven. De combinatie had hier 26,10 seconden voor nodig. Net geen seconde trager was onze landgenote Virginie Thonon die met Parequita VH (Jamal vd Heffinck) op de tweede plaats eindigde. De Deense Jennifer Pedersen en haar Kiritan (Kannan) werden met 27,58 seconden derde. 

De rest van de top vijf kleurt volledig Belgisch dankzij Steve Lefevre met Paola vd Bisschop (Lector vd Bisschop) op vier en Dirk Demeersman met Chica vd Van Z (Comme Il Faut) op vijf. 

Virginie Thonon stond ook in deze rubriek in de top tien, dit keer met Scento du Piedroux Z. Frederik Wuytack en Pascale Haep werden respectievelijk achtste en negende. 

Klik hier voor de resultaten.