Lammens kon in de openingsproef als enige de kaap van 70% overschrijden en deed dat op vrijdag opnieuw met de BWP merrie Hilcara van het Vijverbos (Don Renoir). Het paar behaalde de tweede overwinning met 70,231%. 

Suraya Hendrikx slaagde er eveneens in om 70% van de jury te krijgen en stuurde Dear Friend 2 (Danone 1) naar 70,077%, goed voor de tweede plaats. Amber Van Den Steen kreeg met Fame (Ampere) 69,846% en werd derde. In het klassement zijn het eveneens deze drie amazones die in respectievelijke volgorde bovenaan staan. 

Resultaten BK U25 Grote Prijs
Klassement BK U25

Hendrikx spreidt haar kansen en komt ook in de Kleine Tour aan de start. De 25-jarige amazone slaagde er in om met een nipt verschil de tweede omloop op naam te schrijven en kreeg voor haar proef met Benicia (Benicio) 71,177%. Winnaar van de eerste omloop, en tevens ook leider in het klassement, Tommie Visser behaalde 71,118% met de 9-jarige Karma Begijnhoeve (Desperado) en werd tweede. 

Eline Borrey de Coninck zagen we met 70,853% op drie in het za del van Haressel (Uphill). 

Dankzij haar overwinning springt Suraya in het klassement naar de tweede plaats. Tommie Visser gaat nog steeds op kop. Eline Borrey de Coninck neemt voorlopig de derde plaats voor haar rekening, voor Jorinde Verwimp en Domien Michiels. 

Resultaten BK Kleine Tour
Klassement BK Kleine Tour