Voor de eerste plaats rekende hij op Conthilla (v. Conthargos), voor de tweede plaats haalde hij Jip Van T&L Z (v. James vd Kornelishoeve) van stal. Christoph Könemann en Desmond VA (v. James vd Kornelishoeve) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 42,54 seconden. 

Selma Hammarström (Cascara RN) en Ingemar Hammarström (Nicoline d'Or) vervolledigden de top vijf. 

Bertrand Genin zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Obolenky d'Arsouilles (v. Cornet Obolenksy) foutloos doorheen de basisomloop maar kreeg één punt voor tijd achter zijn naam. 

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m10

In het 1m10 van de CSI1* competitie ging de overwinning naar de Italiaan Jonathan Sitzia. Hij reed Diamand (v. Orlando) foutloos naar de finish in 54,57 seconden. Andrew Saether en Calais 32 (v. Cascavelle) eindigden op hun beurt op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 59,54 seconden. Sofia Cattaneo Giubulato (Acqua Perla) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 60,08 seconden. 

Lea Theodat (Clinton des Forets) en Angela Lucas Correcher (Armagnac Quinze) vervolledigden de top vijf. 

Voor Nicolas Bruylants was er een zesde plaats. Hij rekende op Diorado du Faurieu Z (v. Diamant de Semilly) om in 75,16 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor de resultaten