QUICK RESULTS

1. Bernardo Alves - El Torreo de Muze 

2. Gaetan Stalpaert - Evelien

3. Francesco Lapeyre - Aaron de l' Heribus


Stalpaert ging met Evelien (v. Nabab de reve) aan de leiding na een foutloze barrage in 38.79 seconden, tot Bernardo Alves zijn barragerit afwerkte in 36.05 seconden met de negenjarige El Torreo de Muze (v. Taran de la pomme) onder het zadel, en zo de overwinning afsnoepte. Francesco Lapeyre zette de chrono stop op 39.03 seconden en werd zo derde. Jessica Geurts klasseerde zich als zesde met Harkito van den Berg (v. Darco).

In de 1.35m proef was de winst voor de Brit Nathan Bull met Janice, voor Laura Lorenzetti met Quite Zero. Marthe Van Gorp eindigde als eerste Belgische op de derde plaats met Mellifluous, een nakomeling van Monte Bellini. Lies Malisart werd achtste met Ra de Prin en pikte zo ook nog een graantje uit de prijzenpot mee. 

De laatste proef van de dag was er een over een hoogte van 1.30m en werd gewonnen door Manon Ravenel met Brise du Puits. Iris Michels werd tweede met Cristal Utopia Z, gevolgd door Zoe Potter met Monica Lh. Het beste Belgische resultaat kwam in deze rubriek van Joris Vergauwen met Jadore d'Arsouilles op de vierde plek, voor Stive Hoflack met Fabuleu vd Watertoren (v. Mister Blue) op vijf. Philippe Le Jeune bemachtigde met Hope van't Zorgvliet de achtste plaats.