Melissa Laenen sprong naar de tweede plaats. Zij kon met Jax Lvp (v. Cornet Obolensky) een foutloze ronde springen en finishte in 43,73 seconden. Hiermee bleef ze Andrea Herck voor die met Poker de Roulard op de derde plaats eindigde. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 44,11 seconden. 

Aurelia Pollet (Flynn d'Emm) en Patrick Lemmen (Pillar G) reden ook de top vijf binnen. 

Andere Belgen die zich konden klasseren waren Nadège Janssen (Labambi) en Conthatol PS), Bjorn Vandenbossche (Pippa van't Heike) en Morine Donnay (Flamekuch du Bidou).

CSI1* 1m30

In het 1m30 van de CSI1* competitie reed Carlos Enrique Lopez Lizarazo naar de overwinning. Hij rekende op Everest DR (v. Carthago Z) om in 55,90 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef hiermee zijn eerste achtervolgers ver vooruit. Mario Wilson Fernandes kwam het dichtst in de buurt. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van de Selle Français ruin Tidelio des Nauves (v. Fidelio du Thot HN) en finishte in 65,04 seconden. Voor Polina Koriagina (Inch Allah DB) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 65,90 seconden. 

Guillaume Batillat (Sceska Et la Falize Z) en Imma Roquet Auotnell (Ingela Del Mast). Benny Naessens zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij nam de achtste plaats mee naar huis met Django du Marais (v. Kannan). 

Klik hier voor alle resultaten