Benjamin Pieters kon rekenen op Waka Waka Z (v. Wilson) om in 61,23 seconden naar de overwinning te rijden in de 1.40m rubriek. Wim Vinckx nam genoegen met een tweede plek. In het zadel van Floor (v. Zirocco Blue VDL) snelde Vinckx over de meet in 62,71 seconden. Christophe Vanderhasselt en Mara Vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden de top drie met een tijd van 63,32 seconden. 

Pieter Kenis (Omara De La Drie) werd vierde en verwees hiermee Dimme D'Haese (Empress Eh Z) naar de vijfde plek. 

In de 1.30m proef kregen de ruiters een twee fazen special parcours voorgeschoteld. Daar ging de winst naar Bert Panneels met Ogina vd Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) in een tijd van 31,99 seconden. Elise Van Den Branden kon rekenen op Loreen Van T Ruytershof Z (v. Levisto Z) om in 33,52 seconden het zilver te verzekeren. Jean De Grande vulde de top drie aan met Kumi Star V/D Schelpenhoeve (v. Nonstop) en een tijd van 34,45 seconden. 

Emilie Stampfli (Kalinka Van 't Heike) werd vierde en Hendrik Denutte (Lrôme) eindigde vijfde. 

In de 1.20m proef ging de overwinning naar Laurent Nuyens en Just Daddy P (v. Nagano) in 25,97 seconden. Emile Rogiest en Mr Pialot Z (v. Mr. Blue) eindigde tweede met een tijd van 26,88 seconden. Louis Lambrecht en Aiace L'Eroe (v. Toulon) verzekerden een derde plek in 28,77 seconden. 

Stijn Van lent (Clay Z) en Eyleen Smets (Gominka L) werden vierde en vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.