De Belgische springduivels presteerden sterk. Voor België kwamen Koen Vereecke, Abdel Said, Thibeau Spits en Nicola Philippaerts aan de start. Enkel Nicola Philippaerts en zijn 14-jarige Katanga vh Dingeshof (Cardento) noteerde voor de Belgische equipe een dubbele nulronde!

Samen met de 14-jarige merrie uit de fokkerij van Liliane Vermeulen was Philippaerts zo één van de elf combinaties die dubbel nul bleven. Thibeau Spits zadelde King van Essene (Calido I) op voor de landenprijs. Spits bleef foutloos in de eerste ronde en kreeg een jammere fout in ronde twee. Ook Koen Vereecke en Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze) beperkten het tot vier punten over de twee rondes. 

Voro België kwam verder Abdel Said met zijn 11-jarige Bonne Amie (A Big Boy) aan de start. Voor Said en zijn bruine was er één springfout en één tijdsfout. Met een totaal van vijf punten strandde de Belgische equipe op de vierde plaats.

Ierland wint Nations Cup

Ierland wint als enig foutloze. Voor Ierland kwamen Bertram Allen met Pacino Amiro (Pacino),  Shane Sweetnam met James Kann Cruz (Kannan), Denis Lynch met Vistogrand (Fantaland) en Cian O'Connor met Fancy de Kergane (Berdenn de Kergane) aan de start.

Ietwat verrassend volgde Mexico op de tweede plaats voor Groot-Brittannië ... De Landenwedstrijd was kortom genieten!

uitslag