De pony Flore du Fleury van Isée Doem blesseerde zich vanochtend tijdens de warm-up. Omdat het welzijn van onze paarden op de allereerste plaats komt, werd in overleg met ruiter, coach en dierenarts beslist dat deze combinaties zich uit de competitie zou terugtrekken.


Dit had als gevolg dat er voor de Belgische equipe geen schrapresultaat meer kon worden toegepast en elk resultaat zou tellen.

Vanochtend kreeg Marthe-Louize Dieu 4 springfouten (16ptn) achter haar naam terwijl Robin Vermeir en Laure Tijskens alle balken in de lepels konden houden.


Tijdens de 2e ronde vanmiddag, tikten zowel Marthe-Louize als Laure een balkje uit de lepels en hield Robin Vermeir haar score wederom op nul.
Met deze mooie laatste ronde konden de dames van Jean-Jacques Mathijs de schade beperken, en eindigden zij op een mooie vijfde plaats.

We zullen sowieso op zondag tijdens de individuele finale meerdere van onze ruiters opnieuw aan het werk zien. Zodra we het officieel weten, communiceren we u dan ook graag wie dit zullen zijn.

Toi Toi Toi Team, en een snel herstel aan Flore du Fleury!