In de 1.20m CSI Junioren en U25 rubriek sprong Anaelle Alfano met Adagio de L'Enclos de L'Ange (Albatros du Pachis) naar de winst. Het duo was net geen vier seconden sneller dan landgenote Janne Caals met onder het zadel de zevenjarige Quizz van de Zandloper (Corydon van T&L). De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Yola Schartz (LUX) met de 11-jarige Keezou d' Alene (Kiwi du Gibet).

Net buiten het podium zetten Estee Bomeré en Ylona Thijs het Belgisch feest verder. Bomeré sprong naar de vierde plaats in het zadel van Chiquita Van 't Ameldonk Z (Cicero Z van Paemel). Het paar werd opgevolgd door Ylona Thijs en Colandrino 2 (Colandro).

In de 1.10m pony rubriek plaatste Aure De Schrijver zich op het podium. In het zadel van Konquistador van Orchid's (Kanshebber) sprong de Belgische amazone foutloos naar de derde plek.

Chloe Hoste sprong naar de tweede plek in de 1.20m Children proef. Samen met de 14-jarige Valeriane de Moyon (Calypso de Moyon) diende ze enkel River Morssinkhof met Checkpoint Chacco (Chacco-Blue) voor zich te dulden.

Robin Vermeir volgde in de prijzen in de 1.10m Children rubriek. Samen met Stb Caramel Z (Control Stb Z) plaatste Vermeir zich knap tweede. Als laatste aan de start won Lois Wilschut alsnog de proef met Cosmo H (Catoki).

Alle resultaten