Winst was er voor de Deense Karoline Sloth Kjaer met Roedtjoerns Aragon (v. Rogild's Kilimanjaro). Het duo wist in 63,90 seconden het hout in de lepels laten liggen. De Ier Sadhbh Slattery en Atlanta reden in 64,24 seconden naar een tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Maisie Adams. Zij hield de Ierse eer hoog en reed met Lexius E van het Juxschot (v. Eternity van de N. Ranch) naar een derde plaats in 66,48 seconden. 

Plaats vijf ging naar Liam Nilsson (Zabrino) voor Zweden. 

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de Children 1.25m proef wisten een heleboel Belgische talenten zich te klasseren. Estee Bomere (Helios Van'T Hemelzoet) reed naar een vijfde plaats. Yari van den Branden (Ohara) kon een zesde plaats bemachtigen. Ook Marthe-Louize Dieu (Jazz Van T Kamerveld) wist net de top tien nog binnen te rijden. 

Winst was er voor Noora Von Bülow en Lucky Lisa (v. Heartbeat) die met 25,69 seconden in de tweede fase de snelste tijd noteerden. Jone Illi en Janka (v. Chatman) reden in 26,20 seconden naar de tweede plaats. Loviza Ardenmark en Juvente van de Kakebeek (v. Chatman) reden over de finish in 26,38 seconden en wisten met het bronzen lintje naar huis te gaan. 

Jone Illi (Eolita L) wist ook een vierde plaats te bemachtigen. 

Klik hier voor de resultaten.