Met een verschil van slechts twee tienden van een seconden wist Vandecasteele de concurrentie achter zich te houden. Op de rug van de 13-jarige Kadee van het Heikanthof bleef Vandecasteele zo voor op de Britse amazone, Ava Vernon met onder het zadel de 14-jarige Jolie Fleur van de Noordheuvel (Cassini II). Ook de derde trede van deze rubriek kleurde Brits dankzij Olivia Natasha Poole en My Premier Touch (Hold Up Premier).

Net buiten het podium volgde Louis Lambrecht in het zadel van de 13-jarige Kadicha VDS (Echo van 't Spieveld). Voor eigen publiek vervolledigde Vic De Plecker de top vijf op de rug van Corvette Van 't Koningshof Z (Clarissimo Z).

Manon de Corte schittert in de CSI1*

In de CSI1* verzekerde de Vlaams-Brabantse amazone, Manon de Corte een thuiszege. De Corte sprong met de negenjarige Di O'Neilla DC Stables Z (Denzel van het Meulenhof) naar de winst in de 1.20m CSI1* rubriek. Op het podium bleef ze nipt voor op Alma Blommesköld met Carilitis (Cardento 933) onder het zadel. Fleur Goorden vervolledigde het podium in het zadel van Babyspice (Big Star Jr K Z).

Rik Nauta houdt Nederland achter zich

Rik Nauta liet geen ademruimte voor de NEderlandse deelnemers in de 1.30m jeugdrubriek. Samen met Lorenzo de Luca's voormalige Limestone Grey (Try-time) bleef Nauta ruim twee seconden voor op Yannick Janssen Van Grunsven en de 15-jarige KWPN-ruin, Darwin DDL (Quantum). Siebe Leemans vervolledigde de top drie met onder het zadel zijn eigen zoon van Gemini CL, Gem VD Riloo Z.

Net buiten het podium loodste Yari Van den Branden zijn Gerard (Apollo van het Lindebos) foutloos naar de vijfde plaats en bleef zo Brent de Schrijver met Queen B Prinseveld DSC (Rock'n Roll Semilly) voor.

Julie De Brone zet Belgisch feest verder

In de 1.00m pony proef zette Julie De Brone het Belgisch feest verder. Op de rug van Inneke van het Voorbos (Massimo) hield De Brone, Marie-Lynn Heuring met Ungaro (Fahran) achter zich. Abby Willeswinkel vervolledigde de top drie in het zadel van Beentjesgraven Viënto (Verdi).

Alle resultaten

https://results.equi-score.be/event/2023/22317/nl