Antoine Renoult wist net sneller te zijn dan alle Belgische Children, hij reed met Taka de Blondel (v. Joyau de Bloye) een barrage van 35.08 seconden. De snelste Belgische was Camille Biebuyck, zij kwam in de ring met Kenya van de Kleinheide (v. Thunder van de Zuuthoeve) en stopte de klok in 36.32 seconden. Paris Vandousselaere ging net iets trager na haar overwinning gisteren met Non Stop (v. Nintender) in 36.99 seconden. 

Op de vierde plaats eindigde Helena Beyers in 37.00 seconden, ze deed dit met onder het zadel Mito Vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago). Nicolas Lambrecht met Nabab'Sgirl Jh Z (v. Nabab de Reve) in 37.13 seconden kwam op plaats vijf en Seppe Wouters viel net buiten de top vijf met Galilea Z (v. Gardento Prova D') in 37.23 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

De Fransen domineerden de 1m25 pony proef in Fontainebleau, met aan de leiding Baptiste Eichner op de rug van Badboi Ar Kamenn (v. Rasmus), deze combinatie wist een foutloos parcours te rijden in 70.90 seconden. De tweede plaats was voor Lola Brionne met Valiant des Charmes (v. Quabar des Monceaux), deze twee gingen over de eindmeet in 67.13 seconden maar met vier strafpunten. Een andere combinatie met vier strafpunten was Faustine Deroullers met A l'Ouest Callard (v. Don Juan V*HN) in 69.94 seconden. 

Seppe Wouters kwam op de vierde terecht met vier strafpunten in 74.43 seconden met de pony Kristal Sparkle Van Begeveld (v. Ponyhoeve Bright Sparkle 912). Nohlan Vallat vervolledigde de top vijf met Daenerys d'Hurl'Vent (v. Roudoudou d'Hurl'Vent) met acht strafpunten in 63.00 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.