De vijfjarige ruin was de snelste over twee fasen met Wellens aan de teugels. Ze werden gevolgd door Thierry Goffinet met onder het zadel Megamix N (v. Aganix du Seigneur). Op drie kwam Melissa Laenen met Rio Van'T Goedleven (v. Emerald van 't Ruytershof). 

De Pool Jan Bobik voorkwam een volledig Belgische top vijf en nam met Hawro (v. If du Reverdy) de vierde plaats in. Bunoit Moeskops kwam op vijf met Riski Business van het Bremenhof (v. Emerald). 

Bij de zesjarige paarden vinden we een internationalere top tien. Wellens weet daar wel opnieuw het podium te behalen en werd tweede met Quinao v/d Potaarde (v. Prince van de Wolfsakker). Enkel Dayro Arroyave was sneller in het zadel van Quintana For 't Zonneveld (v. For Pleasure). De top drie werd afgesloten met Mathis Burnouf en Gracieuse de La Cense (v. Tornesch 142). 

Voor Kasper de Boeck was er een vierde plaats met Stallone Ter Linden (v. Richebourg) terwijl Helena Beyers zesde werd op de rug van My Way du Sud Z (v. Mithras de Regor). 

Cyril Cools was de winnaar in de rubriek voor zevenjarige paarden. Hij sprong Coryfee T&L Z (v. Corydon van T&L) naar de ereplaats. Met Pippa Fine van T&L (v. Dieu-Merci van T&L) kon hij eveneens de vijfde plaats op zijn naam zetten. Christophe Vanderhasselt vindt ertussen nog een plaatsje en behaalde de derde plaats met Popeye van 'T Klavertje Vier (v. Cornet Obolensky). 

Bekijk hier de resultaten