Bij de vierjarige hengsten wisten er maar liefst x de nul te behouden. Twee Nixon van 't Meulenhof hengsten schitterden in de ring met een foutloze ronde. Daar konden Kobe Hendrix met Stromboli de messitert (Nixon van 't Meulenhof x Toulon) en Dieter Vermeiren met Silvester v/d Wateringhoeve (Nixon van 't Meulenhof x Echo van het Neerenbosch) voor zorgen.

Twee Ducati Van Schuttershof nakomelingen lieten zich ook van hun beste kant zien. Frederik Wuytack en Sambuca JW Van T Meulenhof (Ducati Van Schuttershof x By Cera D Ick) en Steven Vermeir en STB Silvia Van De Koekelberg (Ducati van Schuttershof x Cardento) noteerden een foutloze ronde. 

Ook Dieter Vermeiren leverde een mooie ronde met een O Neill van 't Eigenlo nakomeling. In het zadel van Shotgun van 't Ruytershof (O Neill van 't Eigenlo x Jenson van 't Meulenhof) reed hij de vierjarige hengst foutloos rond.  

Dirk Demeersman reed de piste binnen met Socrates van den Bosdam (Eras Ste Hermelle x Darco) en reed een mooie foutloze ronde met deze zwarte hengst. 

Zo dadelijk gaat de proef voor vijfjarige hengsten van start gaan. 

Klik hier voor de volledige resultaten. 

Foto: Houou Tomita