De Belgen gingen hier erg sterk van start door vrijwel te volledige top vijf te bezetten. De winst was voor Christophe Leutenez. Hij reed Jeanne d'Arc de La Joncheraie (v. Aragorn van Schuttershof) foutloos naar de finish in 36,81 seconden. Kelly Cornelis en Castella Di Luna (v. Canturano) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 36,84 seconden. Mart-Sander Aarma en Chava Deux Z (v. Canterbury) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 37,95 seconden. 

Marie Foulon (Pickup de Rase) en Stephanie Janssens (Paris Van Heiste) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

CSI1* 1m10

In het 1m10 van de CSI1* competitie reed Nathan Bull naar de overwinning. Hij zadelde Iniki GB (v. Harley VDL) om in 59,08 seconden naar de finish te rijden. Franck Vandereyken en Da Vita de Septon (v. Verdi) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 62,72 seconden. Ana Eliza Aguiar Ramos en Edwina Imperio Egipcio (v. Sandro Hit) volgden op de derde plaats. 

Raphaele Gosmann (Classic Touch 33) en Maximiliaan Cuypers (Kobalt vd Ganzenakker) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten