In de 1.40m Bronze rubriek wist de Zwitserse combinatie, Constance Bertherat met de SF-ruin, Victorio de la Bride, de concurrentie achter zich te houden. Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar.  Manon Mage volgde op de tweede plaats met Alpha du Chene (Diamant de Semilly) voor Romain Ozzola met Bahikali du Vercol (Mylord Carthago*HN).

Net buiten het podium zette Axel Vandoorne de beste Belgische prestatie neer. De West-Vlaming loodste zijn Filippo T Z (Flipper d'Elle) foutloos naar de zevende plek.

In de 1.35m Gold rubriek hield Anthony Bourquard de Nederlander, Ruben Romp van de winst. Bourquard snelde naar de eindzege in het zadel van Comedia de Talma (Kannan). Het paar werd op de hielen gezeten door Ruben Romp met onder het zadel de SF-ruin, Pirate Andalou (Nabab de Reve). Op de derde trede van het podium volgde Rose de Balanda met de SF-merrie, Tzara Belin (Toulon).

Net buiten het podium sprong Vitaminalia -ruiter, Koen Vereecke naar de zesde plaats. Samen met l'Esmeralda Van 't Meulenhof (Nabab de Reve) bleef de voormalige Belgische kampioen, Celine Schoonbroodt met Clinto T Z (Clintissimo) en Leonie Peeters met Kashmiry (Galisgo) voor.

Thibault Philippaerts sprong in de prijzen in de 1.30m Gold proef. Edouard Mathe won deze rubriek met Virtuose du Natal (Armitage). Philippaerts volgde op de zevende plaats met Juvente van de Kakebeek (Chatman).

In de 1.10m Bronze rubriek sprong Morgane Claeys op het podium met Everybody's Queen P (Lord Z).


Alle resultaten