In het 1m30 was Catherine Gustin de snelste. In deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, was de snelste in het zadel van Darling des Bruyeres (v. Diamant de Semilly). Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 64,95 seconden. Seppe Wouters volgde op de tweede plaats. Met Achtung Asborne Z (v. Arezzo VDL) hield hij de nul op het scorebord en klokte hij af in 65,51 seconden. Sam Polleunis maakte de top drie compleet. Hij rekende op Nina P (v. Thunder vd Zuuthoeve) om in 66,97 seconden een foutloze ronde te springen. 

De rest van de top vijf bleef eveneens in Belgische handen. Antoni Draga (Hitrixia van Beek) en Olivier Nouwen (Heros vh Hezerhof) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Pieter Kenis (Cote D Or EH Z), Christophe Boden (Omanka-A) en Elke Appeltans (Falve).

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m10

In het 1m10 verzekerde Louise Wera een Belgische overwinning. Zij reed met Caramel d'en Haut (v. Major d'Obliche) alle concurrentie naar huis door in 63,32 seconden een foutloze ronde te springen. Juliette Vanhoutte volgde op de tweede plaats. Haar Impecable van oude Schreure (v. Cardento) liet het hout onaangeroerd en klokte af in 66,90 seconden. Simona Eichkorn vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 70,70 seconden. Ze haalde hiervoor Best of Du Grand Pre (v. Messire Ardent) van stal. 

Jan Meersschaert (Superwoman vd Hoge Heide Z) en Margareth Eikner (Viridiana Z) vervolledigden de top vijf. Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Inge Pieck (Rebellin), Marie van Cauwenberghe (fd 104 A Ter Linden), Julien Denaeyer (Konvetina vt Ooievaarsnest Z) en Sara Lelievre (Tasty Lady DT Z).

1m35 CSI1*

In het 1m35 reed Seppe Wouters naar de overwinning. Hij was het snelste in een barrage. Zijn Kalvados Keros (v. Arezzo VDL) sprongen een foutloze ronde in 34,18 seconden, voldoende om de overwinning op hun naam te schrijven. Ze voerden hiermee een peloton Belgen aan. Alexander Kumps eindigde op de tweede plaats. Hij kon met Chac-Lisco Z een foutloze ronde achter zijn naam noteren en klokte af in 35,59 seconden. Fabienne Daigneux-Lange maakte het podium compleet. Zij rekende op BB D'Fee Sauveniere Z (v. Balou du Rouet) om in 36,61 seconden een foutloze ronde te springen. 

De top vijf werd vervolledigd door Seppe Wouters (Devino vd Weretherbach Z) en Jan Vlemmix (Sensation Z). Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Thomas De Wit (Haiti DW Z), Thibault Philippaerts (Kharley V) en Wilm Vermeir (Hotshot).

Klik hier voor de resultaten