Samen met Oxygene du Marais DD (Kannan) snelde Clarys naar de winst op ruim één seconde voorsprong op Lorenzo De Luca met Violino Il Palazetto (Verdi TN). Jérôme Guery zette het Belgisch feest verder onder een stralende zon.

Guery werkte de top drie af in het zadel van Quality star Z (Quality Time ). Het paar werd opgevolgd door Gerfried Puck die met Equitron Melody Vd Smidshoeve (Epleaser van 't Heike) voor bleef op Stephanie Andries en New Jursy van de Noordheuvel (Spartacus).

Yves Vanderhasselt en Nikita van de Koekelberg (Loro Piana Filou de Muze) volgden op zes voor Gilles Thomas en Pukas de Kalvarie (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero).

Louise Castro houdt Belgische eer hoog in aansluitende 1* rubriek

De aansluitende 1* rubriek had Louise Castro als beste Belgische. De amazone mocht in het zadel van Etreinte (v. Kannan) plaats nemen op het podium en kreeg het brons overhandigd. Audrey de Bock kon op haar beurt de top vijf besluiten met Ranja B&V (v. Tangelo vd Zuuthoeve). Femke De Graaf zagen we terug op de zevende plaats met Que Alto van het Schaeck (v. Ugano Sitte) gevolgd door Christophe Boden en Nasall d'Argilla Z (v. Nabab de Reve). 

De overwinning kwam op naam van de Estische Margareth Eikner en Cardentos Rose Dree Boeken (v. Cardento).