Wegens een groot aantal deelnemers in de Gold 1.35m rubriek werd deze proef opgedeeld in twee groepen. 

In groep één was de winst voor Frankrijk. Nicolas Delmotte zette met Denerys du Montceau de snelste tijd neer en was Iris Michels en Isaac te snel af. Het brons was voor de Britse Remy Ellis met Helsinki. 

Marion Skalli en Rialto de Chassignol eindigden vierde, voor Camille Demolie met Ovanna van de Eedthoek

In groep twee was het Bart Clarys die met de overwinning aan de haal ging. De Belg kon hiervoor rekenen op Ozark vd Bisschop. Het duo was maar liefst vier seconden sneller dan Pilar Lucrecia Cordon en Seawillow, die tweede eindigden. Pato Muente en Gunfire PJ maakten het podium compleet. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Loriane Lacroix met Donna Summer N en Hendrik Denutte met Nevada Quality Z

Vincent Lambrecht (Arco Darco Z) en Lieven Devos (Hannibal) stonden ook in de top tien. 

Daarnaast kregen de Silver-ruiters een 1.40m parcours voorgeschoteld. In een omloop rechtstreeks op tijd werd de snelste nulronde neergezet door de Zwitserse Alexandra Amar en Lyon van de Plataan. De rest van de top drie kleurde Frans met Laurent Guillet en Killossery Krescendo op twee en Antoine Ermann en Azur du Vinnebus op drie. 

Camille Demolie was ook in deze proef in de top vijf te vinden. Met Chin Chesta sprong ze naar de vierde plaats. Jeanne Sadran en Digisport Satisfaction vervolledigden de top vijf. 

Leonie Peeters was met Macho V goed voor een negende plaats. 

Tenslotte zette Maxine Gaelens met Noblesse Royale de beste Belgische prestatie neer in de Bronze 1.20m proef.

Klik hier voor alle resultaten.