Bart Clarys en de KWPN-merrie Geste van de Vihta (v. VDL Zirocco Blue) wisten een razendsnelle tijd van 70,68 seconden neer te zetten en het hout onaangeroerd te raken. De Fransman Bilal Zaryouh en Safari D'Auge (v. Diamant de Semilly) volgden op de tweede plaats in 71,13 seconden. Abdel Saïd zorgde voor nog een Belgische podiumplaats en snelde in het zadel van Goldenstar (v. Bacardi VDL) in 72,13 seconden naar het brons. 

Jos Verlooy kon rekenen op de BWP'er Next Funky De Muze (v. Bacardi VDL) om vierde te eindigden. Voor Colombia snelde Dayro Arroyave met de merrie Ingmar (v. C-Ingmar) naar een knappe vijfde plaats. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Anthony Wellens (Danger Civil Vh Lindenhof Z), Niels Bruynseels (Diornella-D), Melanie Gelin (Dream van Generhese), Thibeau Spits (Juragold Bormes) en nog voor Marine Scauflaire (Hortus D'Hoogpoort). 

Noemie Becker moet Bilal Zaryouh voorlaten in 3* 1.35m 

In de CSI3* 1.35m rubriek was het Bilal Zaryouh die met Disney d'Auge (v. Guarana Champeix) de ereronde mocht leiden. Het duo finishte in de beste tijd van 62,06 seconden. Onze landgenote Noemie Becker en Prestige Du Bois Madame Z hield de Belgische eer hoog en verzekerde in een tijd van 66,50 seconden de tweede plek. Chloe Winchester en Ikannan V G (v. Kannan) eindigden derde in een tijd van 67,71 seconden. 

My Relander en Expert (v. Ustinov) nam genoegen met een vierde plaats. Plaats vijf was voor Thomas De Wit met Gazelle Van de Byloke (v. Wandor van de Mispelaere). 

Tenslotte zorgde Caroline De Laet (Estai Du Chatellier) nog voor een Belgische top tien klassering met een zevende plek. 

Klik hier voor de resultaten.