Het zijn dan de Belgen die het overige podium weten te bezetten. Axel Vandoorne doet dat met een tweede plaats in het zadel van Jacarta (Larino), met wie hij gisteren ook al sterke prestaties neerzette. Vandaag waren ze goed voor een tijd van 67.37 seconden. Patricia Guery stuurde vervolgens haar Kartouche (For Pleasure) naar de derde plaats. 

In deze rubriek zien we ook mooie resultaten voor Andres Vereecke en zijn Call me de Muze Z  die als zesde eindigden en volgde Thibault Philippaerts met Obama de la Liniere op de zevende plaats. 


  1. Julien Epaillard - Callac de Cyrmanol
  2. Axel Vandoorne - Jacarta
  3. Patrica Guery - Kartouche

Seppe Wouters in het 1.35

Seppe Wouters doet in het 1.35m waar hij goed in is en dat is winnen! in het zadel van Devino vd Weretherbach Z (De Flor 111 Z) mocht hij de eerste plaats in ontvangst komen nemen. 


1.20m


Sterke prestaties kwamen er ook binnen in het 1.20m. Daar zien we een derde plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele en zijn De Flor 111 Z zoon Detroit Z. Het tweetal stuurde rond in een keurige foutloze ronde. Verder zien we nog een vijfde plaats voor Vincent de Reys met Verdi Treize en een zesde plaats voor Pieter Stubbe met Hurricane. 



1.10m

De Belgen schitteren ook in het 1,10m. Met een overwinning van Inaya Paelinck en haar Urfee des Luthiers (Heartbreaker) die ze in 45.47 seconden rond wist te sturen. Valerie Blommaert volgde het tweetal op de voet met haar Izadi Di Fer (Dakar VDL) met wie ze uiteindelijk rondkwam in 47.48 seconden en zo de tweede plaats opeiste. 


Resultaten


F: Archief ACP