Hendrik Denutte nam de tweede plaats voor zijn rekening. Zijn 9-jarige Irome (v. Kannan) kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 43,31 seconden. Steve Auwers mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Hij reed Extreme M (v. Vaillant) foutloos rond en finishte in 44,19 seconden. 

Louis Lambrecht (Pinoe van de Achterhoek) en Stephan Verschuere (Cela Van Koekenhuyze) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m35 was Jean-Christophe De Grande de beste. In het zadel van Anubis van de Vossestaart Z (v. Aimar van het Polderhof) liet hij alle balken in de lepels en klokte hij af in 33,79 seconden. Steve Auwers was hier goed voor de tweede plaats. Opnieuw zadelde hij Extreme M (v. Vaillant). Dit keer noteerde het duo een mooie nulronde in 34,76 seconden. Brent de Schrijver maakte de top drie compleet. Zijn Liv Good vd Kattevennen Z (v. Levisto Z) liet het hout onaangeroerd en klokte af in 35,60 seconden. 

Koen Vereecke (Negredo de Muze) en Matthias Hens (Quiero) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Ook in het 1m25 was De Grand de snelste. Opnieuw rekende hij op de 10-jarige BWP-er om in 33,61 seconden alle concurrentie achterwege te laten. Lohan Hou en Catch Me P Z (v. Clinton I) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 34,75 seconden. Joy Demuynck en Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,09 seconden. 

Bart Bomere (Cochinelle RS Z) en Louis Lambrecht (Catwalk Vas Y Picobello Z) eindigden vierde en vijfde. 

In het 1m20 was Nike Geenens de te kloppen vrouw. Ze nam immers niet enkel de eerste maar ook de tweede plaats mee naar huis. Voor de eerste plaats haalde ze Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon) van stal, voor de tweede plaats rekende ze op Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf vd Bisschop). Ze noteerde foutloze rondes in respectievelijk 29,50 en 30,26 seconden. Lihan Hou en Coranne Ste Hermelle (v. Phelius Ste Hermelle) namen het brons mee naar huis. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 30,63 seconden. 

Steve Auwers (Kwandor) en Shirley Maes (Guantanamo vd Steenbeek) volgden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m10 tot slot kroonde Estee Bomere zich tot winnares. Zij reed Quinten van ten Breebroek (v. Eras Ste Hermelle) zonder springfouten naar de eindmeet en klokte af in 32,79 seconden. Steve Auwers (Kwandor) en Siegfried De Coster (Arizona van't Leeuwerikenhof) maakten het podium compleet.

Klik hier voor de resultaten