De CSIU25-proef werd verreden over een hoogte van 1.35m, rechtstreeks tegen de tijd. Twaalf combinaties bleven foutloos, maar de snelste omloop stond op naam van de Italiaan Matteo Orlandi. Zijn C'Est La Vie kruiste de finishlijn op 59,35 seconden en was daarmee bijna een seconde sneller dan de Noorse combinatie, Ingrid Gjelsten met Jackson vd Bisschop, die op plaats twee eindigden. Aurelia Guisson kon voor de derde plaats rekenen op No Limit Vh Legitahof Z, die de klus klaarde in 62,32 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor de Zwitser Gilles Müller met Cistria d'Auville en de Deense Benedikte Rie Truelsen met Althea Nova Ask. 

Tenslotte was Wout Neven met Natsu de Carmel terug te vinden op plaats zes. 

Bij de Junioren was het Emilia Housen die de beste Belgische prestatie neerzette. Met Neonne HH sprong ze naar de achtste plaats in het 1.35m.

De winst in deze proef was voor Uzbekistan dankzij Abdurakhmon Abdullaev en Avelino de Cresta. In de tweede fase zetten zij een tijd neer van 26,04 seconden, wat snel genoeg bleek voor de overwinning. De rest van de top drie kleurde Brits met Tabitha Kyle en Desterly en 27,09 seconden op twee en Henry Squibb met Dominant H en 27,21 seconden op drie. 

Klik hier voor de resultaten.