Bij de zevenjarigen sprong Andrej Pavlovic met Peach van het Bruggenveld naar de winst. In het zadel van Yves Winkelmolen zijn voormalige dochter van For Pleasure, hield de Slovaak, Dave Maarse met Kaiserin (Zapatero VDL) op ruim één seconde afstand. De derde plaats in deze 1.35m rubriek kwam op naam van Berron Charles en Cristiano (Cristo).

Net buiten het podium strandde Christoph Verheyen met de BWP-merrie, Pebbles van 't Heike (Kasanova de la Pomme) op een vierde plaats, voor Tom Martens met Faline des Chaines (Contendro).

De Belgische amazone, Astrid Rooms hield de concurrentie achter zich bij de zesjarigen, gebouwd op 1.25m hoogte. Rooms en haar eigen gefokte, Quite Easy van 't Paradijs (Taran de la Pomme x Malito) bleven Sander Naber met de Toulon-merrie, Lareusa S voor. De derde plaats kwam op naam van Matthias Hens en Almiro Z (Air Jordan Z).

In de proef voor vijfjarigen kleurde het podium volledig Belgisch met Cedric Vanleerberghe en Roxette van de Achterhoek (Chaiton F Z). Christoph Verheyen volgde met de Vigo d'Arsouilles-merrie, Regina Van 't Klavertje Vier voor Frederik Wuytack met Rembrandt Van 't Keyserbos (Van Gogh).