De Grote Prijs van de Gouden Laars voor pony's had een hindernissenparcours van 1.20m hoogte voorzien. Geen probleem voor Fien Massage en haar Krusader van Orchid's (v. Kanshebber) zo bleek want het duo bleef als enige dubbel foutloos en zette zonder twijfel de overwinning op naam. Merel Wittebolle legde het vuur aan de schenen van Massage en vocht het uit in de barrage maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met de tweede plaats op Ranger van Sporkingshove (v. Caherlistrane Robbie). Margot Debussche volgde op drie met Murphy's Law (v. Koffie met Melk). 

Vervolgens mocht Lore Sips met Romy B2 (v. Brownboy TH VH Juxschot) de ereronde leiden in de 1m10 rubriek. De twee noteerden de winnende tijd van 29,89 seconden en verwezen hiermee Lara Ronse en Baloune Fox (v. dexter leam pondi) naar de tweede plek. Thibo Franken vulde het podium aan in het zadel van Imagine (v. Emmickhoven s Diego). De top vijf werd aangevuld door Rosie Sillis met Woody Woodpaker (v. Dexter Leam Pondi) op plaats 4 en Merel Wittebolle met Ranger Van Sporkingshove (v. Caherlistrane Robbie) sluiten dit rijtje af.

Ashley Honorez snelde naar winst in de 1m rubriek met Irrésistible. Louise De Clerck drukte haar stempel door zowel plaats twee en vijf voor haar rekening te nemen. Met Cantase (v.Robin des bruyeres 83710025r) reed De Clerck naar de tweede plaats, Funky (v. Calvino Z) was goed voor de vijfde plaats. Lara Ronse vervolledigde met Baloune Fox (v. dexter leam pondi) de top drie. Vinz De Weerdt kwam op vijf met Skybreaker Van Den Kievit (v. Ulk D ete).


Bekijk hier de resultaten