Boon had twee frisse hengsten onder het zadel in deze rubriek voor zesjarigen. Deja Vu van de Hoge Weide Z, een zoon van Dominator 2000 Z, bleef van al het hout af en finishte in een snelle 32,39s. Raython AB, een nakomeling van Chaiton F Z en tevens Boon's eigen fokproduct deed echter nog net iets beter en reed met bijna een seconde verschil naar de overwinning. 

Op drie en vier stond dan weer Rania Dindane. De Belgische die uitkomt voor Ivoorkust zette Pomerol van de Eekhoek (v. Pablo) af op drie en kwam met Le Line Z (v. Luigi d'Eclipse) net buiten het podium op vier. Op vijf kwam nog de Zangersheide merrie Arya Z (v. Armitage) onder de Britse Tamarin Christie. 

Een rubriek eerder was het Jordan Debieve die met de sBs-hengst Marcus du Chapitre (v. Greco Sitte) naar de overwinning sprong bij de vijfjarigen. 2,5 seconden hield Jeremy Cassera op twee met Samuel Van Horst (v. Zirocco Blue VDL), uit de stallen van Jos Michiels-Yskout. Pascale Haep vervolledigde het podium in het zadel van Macumba Sitte (v. Fidelgo du Houssoit). 

Alexis Patris stuurde Navarone Termo, een hengstenzoon van Harley VDL naar vier. Op vijf zagen we nog Arno Boon, die hier Sagan Van't Bosveld (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof) onder het zadel had. 

Alle resultaten