Voor Jan Claeys en Diarade de Fribois B Z (v. Diarado) was er een tweede plaats. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 37,02 seconden. Thomas de Wit en Narnia vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,06 seconden. 

Toon Raeymaekers (Lady van de Noordheuvel) en Gert Geeroms (Ellipse de Lezellec) volgden op plaatsen vier en vijf. 

1m25

In het 1m25 was Nicolas Rombouts de beste. Hij reed Fuptric van Beek (v. Diarado) foutloos rond in 67,73 seconden. Hiermee deed hij beter dan Melissa Zerbini die Eve d Yzenbeeck Z (v. Elvis ter Putte) naar de tweede plaats reed. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 68,09 seconden. Neal Vanderwegen en Maserati JH Z (v. Marius Claudius) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een knappe nulronde on 70 seconden rond. 

Werner Dierckx (Lucky Star vd Korte Weg) en Nicolas Rombouts (Mister Manattan) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m15

IN het 1m15 tot slot snelde Rania Dindane Move It van de Eekhoek (v. I'm Special de Muze) naar de overwinning. Het duo sprong een foutloze ronde in 31,07 seconden. Lieve Tuerlinckx en Calmerotti de Leest (v. Pavarotti vd Helle) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 31,12 seconden. Eyleen Smets maakte in het zadel van Gominka L (v. Numero Uno) de top drie compleet.

Rania Dindane (Orlando van D'Elzendreef) en Femke van de Vijver (Nelieke van het Beetjen) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten