Armel Chalier en Norris (v. Romanov) namen namen de overwinning mee naar huis. Zij sprongen een pijlsnelle foutloze ronde en finishten in 39,53 seconden. De derde plaats op het podium ging naar Tom Verduyn en Super Star van Hof Ter Boone (v. Big Star). Voor hen was er een foutloze tweede manche in 40,93 seconden. 

Jelle Sappin reed op zijn beurt Sakata vd Knuffel (v. Karajan) naar de vierde plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 41,45 seconden. Maverick van Lent en Super Star van't Keikelhof (v. Big Star) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 42,00 seconden.

Klik hier voor de resultaten

Bij de 6-jarigen kwamen er 191 combinaties aan de start in de eerste manche. De overwinning ging hier naar Vincent Bourguignon en Chica de Bourguignon Z (v. Action-Breaker). Zij sprongen in de eerste manche een foutloze ronde in 61,78 seconden. De beste 20 combinaties uit de eerste manche mochten aantreden in de tweede, allesbeslissende manche.

In die tweede manche trok Marnick Spits aan het langste eind. In het zadel van Roxette van't Recht Eind (v. Alezan) kon hij de snelste foutloze ronde achter zijn naam noteren. Het duo klokte af in 42,13 seconden. Jan Vermeiren volgde met Rythm-k van't Kattenheye (v. Tangelo vhd Zuuthoeve) op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishte in43,15 seconden. Daisy Bruyninx vervolledigde het podium. Zij reed Runner van het Eelshof (v. Dallas VDL) foutloos rond in 43,22 seconden. 

Hanne Stes (Rosaline of Ballmore) en Lauranne Spits (Isanti DH Z).

Klik hier voor de resultaten

F. © Houou Tomitha