Hij liet hiermee zijn concurrentie ver achter zich. Nicolo van der Westhuizen kwam het dichtst in de buurt. Hij reed Kornet Chavannais (v. Cornet Obolensky) foutloos rond in 76,41 seconden, wat hem de tweede plaats opleverde. Rikke Andersen (Cici-Top) vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 76,84 seconden. 

Anthony Wellens (Qupi d'O) en Klaas Koentges (Qendrick van de Bucxtale) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Benny Naessens (Emotion van't Lozerhof Z) kon zich klasseren op de zesde plaats. Hij sprong een foutloze ronde in 79,74 seconden. 

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden ging de overwinning naar Duitsland. Gerald Nothdurft en Catsello 249 (v. Clint LB) lieten alle concurrentie achter zich door in 60,14 seconden een foutloze ronde te springen. De Fransman Thibault Lacrevaz nam de tweede plaats mee naar huis; Zijn Filae de Belmont (v. Con Air) kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 62,57 seconden. Bertrand Genin zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Top of the Bill 89 Z (v. Tangelo vd Zuuthoeve) foutloos rond in 63,80 seconden.  De Zangersheide ruin komt uit de fokkerij van Nick Verlies. 

Rodrigo Bass (Jadore Hhs Blue Moon) en Pierre Kolly (Hhs Blue Moon). 

7-jarigen

Bij de 7-jarige paarden reed Giampiero Garofalo naar de overwinning. Hij kon de nul behouden in het zadel van Billy Roxanne (v. Billy Um Bongo) en finishte in 62,08 seconden. Stephane Darre en Cabana de Toxandria Z (v. Canabis Z) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 62,20 seconden. Alain Collette zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij rekende op Julia B (v. E Star) om in 62,20 seconden een foutloze ronde te springen. 

Alexa Stais (Everton PJ) en Guido Tarantini (Jestinov) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten