Maximilian Weishaupt ging met de winst naar huis samen met Friday for future (v. For Pleasure) in een tijd van 65.15 seconden. Gerco Schröder was net iets trager en werd tweede samen met Glock's Brilliant Berlin (v. Corland) met een tijd van 65.83 seconden. De derde plaats was voor Laura Klaphake in het zadel van Cortes (v. Chacco-Blue) met een tijd van 67.06 seconden. 

Onze landgenoot Anthony Philippaerts kon net geen plekje op het podium bemachtigen. Hij werd vierde samen met Ginger Ale (v. Mylord Carthago). De vijfde plek was ook voor een Belgische combinatie. Annelies Vorsselmans werd vijfde samen met Ubrisco (v. Uriko). 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag werd ook al de CSI 4* Small Tour 1.30m gereden. Mark Wildish won samen met Jupiler in een tijd van 53.90 seconden. De tweede plek was voor Alexandra Somerville-Cotton samen met Jirado van 't Koningshof (v. VDL Zirocco Blue) in een van 61.58 seconden. Isabel Fitzpatrick werd samen met SHW Candies Diamond (v. Van Gogh) derde in een tijd van 62.45 seconden. 

De vierde plek was voor dezelfde Isabel Fitzpatrick (Fourth of July). De vijfde plek was voor Javier Perez Lopez (Joris). 

De Belgische Louise Joassin (In Love) werd negende. 

Klik hier voor de resultaten