De Ierse topruiter Denis Lynch ging met de overwinning aan de haal. Hij stuurde Rubens Ls La Silla (v. HH Rebozo) snel en foutloos door de barrage wat resulteerde in de winnende tijd van 37,00 seconden. Niklaus Rutschi was slechts een fractie van een seconde later. Met Amar des Brimbelles Z (v. Amadeus Z) eindigde hij op de tweede plaats in 37,82 seconden. Kathrin Müller sprong met Come I Need You (v. Comme Il Faut 5) naar de derde plaats. 

Niels Kersten eindigde met Thuur Z (v. Tyson) op de vierde plaats nadat hij slechts vier honderdsten tekort kwam voor een podium plek. Donald Whitaker vervolledigde met Little Khira H (v. Böckmann's Lord Pezi) de top vijf. 

Annelies Vorsselmans hield de Belgische eer hoog in deze proef. Met de Indoctro-zoon Iron Mad 15 liet ze tijdens de barrage alle balken in de lepels en dat leverde hen nog een mooie achtste plaats op. 


CSIYH vijf- en zesjarige paarden - Jordy van Massenhove knap tweede

In de proef voor vijf- en zesjarigen moest onze landgenoot Jordy van Massenhove de Britse Chloe Winchester voorlaten. Zij won de proef met de zesjarige Chacera (v. Harley) in een tijd van 36,32 seconden. Jordy zat in het zadel van de zesjarige Querido Blue Ac/Wb (v. Jaguar Van Paemel) en samen gingen ze door de finish in een tijd van 38,10 seconden. Het was niet genoeg voor de overwinning maar wel voldoende voor een mooie tweede plaats. Yente Schrijvers (Ridgefield Hpe) kon zich ook nog klasseren.


CSI1* 1m30 GP kwalificatie - Chanel de Baets springt de top drie binnen

De 1m30-rubriek werd eveneens gewonnen door Chloe Winchester. Deze keer kon ze de winnende tijd van 22,80 seconden neerzetten met Lady Angeles (v. Los Angeles). Chanel de Baets leverde hier de beste Belgische prestatie. Samen met Cybelle Z (v. Cicero Z) sprong ze naar een knappe derde plaats. 


Klik hier voor alle uitslagen.