In deze Big Tour ging de overwinning naar Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez en Conthargos Rouge (v. Conthargos) die voor eigen publiek de winnende tijd van 33,74 seconden kon neerzetten. Eduardo Alvarez Aznar zat hem op de hielen maar was net niet snel genoeg. In het zadel van Full Option van't Zand (v. Flamingo K) werd hij in 34,71 seconden tweede. Emeric George en Calisco de Terlong (v. Mylord Carthago) vervolledigden het podium met een tijd van 35,35 seconden. 

Bernardo Cardoso De Resende Alves (Mosito van het Hellehof) en Douglas Lindelöw (Casemiro CC) waren goed voor een vierde en vijfde plaats. 

Onze landgenote Annelies Vorsselmans (Canto Bruno) hield de Belgische eer hoog en eindigde met een tiende plaats in deze 1.50m proef. 

Vervolgens waren er nog enkele mooie klasseringen voor de Belgische ruiters in de overige rubrieken. Zo klasseerde Dominique Hendrickx (Centolou PS) zich in de CSI4* 1.40m Medium Tour. Anthony Philippaerts (Innocent van het Hulgenrode Z) was dan weer terug te vinden in de top vijftien van de CSI4* 1.35m Big Tour. Ook Celine Schoonbroodt-De Azevedo (Deesse de Embruns) sprong hier in de kijker. 

Ook in de Youngster rubrieken werden er sterke prestaties neergezet. Zo klasseerde Marine Lenoble (Quista vd Berghoeve) zich bij de zesjarige paarden. Daarnaast sprong ook Dominique Hendrickx (Qallas de Septon) in de kijker. Bij de vijfjarige paarden nam Louisse Joassin (Lady Lou LJ) een top tien klassering voor haar rekening. Inge Carton (Saartje van het Cauterhof Z) werd negende. Tot slot sprong Dominique Joassin (Jasco du Bourbecq) naar een top tien plaats in de rubriek voor de zevenjarige paarden. 

Klik hier voor de resultaten.