Vorsselmans was één van de drie Belgische combinaties die tot op het laatste mocht meedingen voor het goud. De amazone hield Iron Man 15 (v. Indoctro) foutloos, iets waar slechts drie anderen ook in slaagden. Vorsselmans haalde niet de grote snelheid uit de twaalfjarige hengst maar hun voorzichtigheid werd beloond met een vierde plaats. 

Gilles Thomas had op zijn beurt wel de gas volledig opengedraaid op Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) en was goed geweest voor zilver had niet één springfout roet in het eten gegooid. Het duo strandde op zes. Nog net binnen de top tien zette Anthony Wellens hem op negen met Domenco (v. Cornet's Stern). Hij mocht als laatste de barrage aanvatten maar kon de winst niet veroveren.

De Oostenrijkse Stefan Eder mocht met de beker prijken. Met Condaro (v. Contendro I) hield hij Valentin Besnard op twee honderdsten achter hem. De Fransman moest genoegen nemen met zilver op Dynastie de Beaufour (v. Diamant de Semilly). Een ruime halve seconde later reed Pénélope Leprévost over de finish met Bingo Del Tondou (v. Vigo d'Arsouilles) en werd derde. 

Volledige uitslag