De LR proef werd gewonnen door de Braziliaan Francisco José Mequita, die vandaag al meerdere medailles mee naar huis mocht nemen. In het zadel van Carte de Blue Ps Marathon (Cartoon 21) was hij een halve seconde sneller dan de Ier Mchael G Duffy met Borelli T (Balous Bellini). Het podium werd vervolledigd door Anna-Julia Kontio en de BWPer Jay Jay van de Mottelhoeve (Faldiano).

Net naast het podium plaatste Ann Carton-Grootjans zich als vierde, voor Pieter Kanis en Mijou de Hulst (Der Senaat 111). Ook Maartje Verberckmoes zetten een sterke prestatie neer en vile met Carerra Z (Calvaro Z) net buiten de top vijf.

Uitslag CSI2* 1.45m (LR)

Andres Vereecke op één in CSI2* 1.40m

Op de rug van Coconut Van Paemel Z (Cicero Z) sprong Vereecke met een voorsprong van 72 honderdsten naar de overwinning. Hij gaf hierbij het nakijken aan Chloe Aston in het zadel van de BWP gefokte Melvin Vd Bisschop (Elvis Ter Putte). Brons ging naar Dennis Caubergs en Narnia.

Dries Dekkers was met onder het zadel Lover Boy van het Schaek (Elivs Ter Putte) goed voor een vierde plaats, gevolgd door Nina Fagerstrom en Hasenacher Cervin (Best Man Z).

Uitslag CSI2* 1.40m