Net geen veertig combinaties kwamen aan de start van deze 1.35m hoge Small Tour-rubriek in Vejer. Anke de Breucker zorgde voor het Belgisch kleur in de top tien en sprong in het zadel van Fashion TCS (v. Chacco-Blue) foutloos naar de zesde plaats. Op Othello van 't Klavertje Vier (v. Vigo d'Arsouilles) reed de amazone opnieuw zonder fouten rond en eindigde nog eens op negentien. Een plaats hoger zagen we Louise Ameeuw met Nasty Boy de Muze (v. Bamako de Muze). 

De top drie had ook deels wat Belgisch kleur met de Zangersheide merrie Angot Hh Z (v. Air Force HH) op twee onder Elliott Dowler. 

Over 1.30m hield Rosalie Lambermont de Belgische eer hoog. In het zadel Eliskell de Kergane (v. Kannan) greep de amazone net naast een plek op het podium en kwam knap op vier te staan. In de top tien kreeg ze het gezelschap van Estelle Gerard die Dior van Berkenbroek (v. Diamant de Semilly) naar de negende plaats reed.

In de éénsterren rubrieken hadden we twee Belgen op het podium. Over 1.20m was het opnieuw Eva Jennen die zich bovenaan de lijst zette met Ilona v/d Fruitkorf (v. Darco). Ze kwam op een zucht van de overwinning maar moest de Britse Lucile Jane Porter voor haar dulden met Lufrieda (v. Quasimodo vd Molendreef). 

Anke de Breucker was op haar beurt de beste Belgische combinatie in de rubriek over 1.10m. Op Katho (v. Zorro) reed de amazone naar het brons. De Zweedse Valentina Jarl eiste zowel plaats één als twee op. 


Alle resultaten vind je hier